سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مرغ و هندوانه

سالاد مرغ و هندوانه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
فیله مرغ ۲ عدد
تمر هندی ۲ قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
هندوانه ۱ عدد
کاهو ۱ عدد
خیار ۱ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
دانه کاج ۲ قاشق چای خوری
هندوانه ۱ پیمانه
نعنا ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
سرکه سیب ۲ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
سالاد مرغ و هندوانه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مرغ و هندوانه
روش ساخت
مرحله 1پودر زنجبیل، پودر سیر و تمبر هندی را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را داخل آن قرار دهید. درِ ظرف را بپوشانید و آن را حدود 4-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تکه های مرغ مزه دار شوند. بعد از زمان ذکر شده تکه های مرغ را از یخچال خارج کنید و در تابه با مقداری روغن سرخ کنید. سپس آنها را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
مرحله 2هندوانه را از وسط نصف کنید، گوشتش را به صورت مکعبی خرد کنید. 2 پیمانه از هندوانه مکعبی خرد شده را داخل ظرفی بریزید. کاهو را بشویید، سپس آن را داخل ظرف خرد کنید. خیار را هم بعد از شست و شو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. فلفل دلمه ای را به صورت مکعبی خرد کنید
مرحله 3گوجه ها را هم بعد از شست و شو از وسط نصف کنید، سپس همراه با خیار و فلفل های خرد شده داخل ظرف بریزید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنبد.
مرحله 4همه مواد لازم برای تهیه سس را داخل مخلوط کن بریزید تا سس یکدستی حاصل شود.
مرحله 5حالا سالاد را آماده کنید. هر کدام از کاسه های پوست هندوانه را با مخلوط سالاد پر کنید. مرغ را هم روی مواد بریزید. موقع سرو سس را هم روی سالاد بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین