سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آووکادو ۱ عدد
سالسا ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۱۰ گرم
ماکارونی ۲۲۵ گرم
سینه‌ مرغ ۷۰۰ گرم
فلفل هالاپینیو ۲ عدد
سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل‌های را روی آن بچینید و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید.
مرحله 3فویل را روی فلفل‌ها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته‌های آنها را جدا کنید و تخم‌ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
مرحله 4مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی‌ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
مرحله 5در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
مرحله 6سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل‌های خرد شده و ماکارونی‌ها را اضافه کنید.
مرحله 7آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین