سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مرغ و لبو و انار

سالاد مرغ و لبو و انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد
سینه‌ مرغ ۲ عدد
گردو ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
انار ۱ عدد
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
لبو ۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سالاد مرغ و لبو و انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مرغ و لبو و انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد سالاد را آماده کنید. سیب‌زمینی‌ها را بپزید. سپس پوستشان را بگیرید و رنده کنید. لبوها را هم بپزید و بعد از جدا کردن پوستشان رنده کنید. تخم‌مرغ‌ها را بپزید و صبر کنید تا خنک شوند. آن‌ها را هم پوست گرفته و رنده کنید. تکه‌های مرغ را داخل کاسه‌ای ریش‌ریش کنید.
مرحله 2حالا سالاد را آماده کنید. یک بشقاب بزرگ انتخاب کنید و وسط آن یک لیوان قرار دهید. سیب‌زمینی رنده شده را داخل بشقاب، دور لیوان بریزید تا شبیه حلقه شود. سیب‌زمینی‌ها را کمی فشار دهید و روی آن مقداری نمک و فلفل بریزید. در انتها مقداری سس روی آن بمالید.
مرحله 3حالا نوبت تکه‌های مرغ است. آن‌ها را هم روی لایه‌ سیب‌زمینی بریزید و کمی فشار دهید. روی این لایه هم مقداری نمک و فلفل و سپس سس مایونز بمالید.
مرحله 4لایه‌ بعدی را گردو بریزید و همین کار را انجام دهید. تخم‌مرغ‌های رنده شده را روی لایه‌ی گردو بریزید و پخش کنید. نمک، فلفل و سس مایونز را هم روی آن بریزید.
مرحله 5لبوهای رنده شده را روی لایه‌ی تخم‌مرغ بریزید و پخش کنید. در انتها دانه‌های انار را روی مواد بریزید و کمی فشار دهید. یادتان نرود روی همه‌ لایه‌ها نمک و فلفل بریزید و مقداری سس مایونز روی آن‌ها بمالید.
مرحله 6سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود، سپس آن را از یخچال خارج کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین