سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی

سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۴۵۰ گرم
پیاز ۱/۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
کره بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
سس سویا ۱/۳ پیمانه
سرکه سیب ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۲ قاشق سوپ خوری
حبه سیر ۲ عدد
پیازچه ۲ عدد
بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
برگ کاهوتعدادی
سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی
روش ساخت
مرحله 1در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینكه پیاز نرم و طلایی شد، مرغ چرخ شده را همراه با مقداری نمك و فلفل داخل تابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله 2فلفل دلمه‌ای‌ها را كه نگینی خرد كرده‌اید، بعد از حدود 5 دقیقه به مرغ اضافه كرده و تفت دهید. حرارت را كم كرده و صبر كنید تا تكه‌های مرغ بپزند و فلفل‌ها نرم شوند.
مرحله 3در این فاصله در یك كاسه سس سویا، كره‌ بادام زمینی، سركه سیب، روغن زیتون، سیر له شده، آب و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید تا سس نرم و یكدستی حاصل شود.
مرحله 4بعد از اینكه مرغ و فلفل‌ها سرخ شدند، سس را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در انتها پیازچه و سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا مواد خنك شوند.
مرحله 5در یك ظرف مناسب یك با دو برگ كاهو بگذارید. حالا مخلوط مرغ را روی آن بریزید. بادام زمینی و گشنیز خرد شده را هم روی آن‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین