سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مرغ باربیكیو با لوبیا و ذرت

سالاد مرغ باربیكیو با لوبیا و ذرت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
فیله مرغ ۲ عدد
سس باربیکیو ۲ قاشق سوپ خوری
برگ کاهو ۶ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱/۴ پیمانه
گشنیزکمی
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سالاد مرغ باربیكیو با لوبیا و ذرت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مرغ باربیكیو با لوبیا و ذرت
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمك و فلفل كنید. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تكه‌های مرغ را داخل آن سرخ كنید. دقت كنید كه هر دو طرف آنها را باید سرخ كنید. فیله‌های سرخ شده را داخل یك ظرف قرار داده و آنها را به صورت تكه‌های 2 سانتی خرد كنید. تكه‌های مرغ را آغشته به سس باربیكیو كنید. درِ ظرف را بگذارید و 5 دقیقه صبر كنید.
مرحله 2در این میان سس را آماده كنید. سس مایونز و ماست را داخل یك كاسه بریزید و با هم مخلوط كنید، سپس آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمك و فلفل هم اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهید تا سس آماده شود. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3در یك كاسه‌ی مناسب كاهو و كلم خرد شده را بریزید. گوجه‌های خرد شده، ذرت و لوبیای پخته، پیاز خرد شده و مقداری نمك و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید. در انتها تكه‌های مرغ را هم بریزید.
مرحله 4سس را از یخچال درآورده و روی سالاد بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود. موقع سرو، سالاد را با گشنیز خرد شده تزیین كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین