سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مرغ با انار و بادام

سالاد مرغ با انار و بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
فیله مرغ ۴ عدد
پودر خردل ۱ قاشق سوپ خوری
سس خردل ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
عسل ۱/۲ قاشق چای خوری
پیازچه ۱ عدد
سیب ۱ عدد
دانه انار ۱/۲ پیمانه
ترخون ۱ قاشق سوپ خوری
دانه کنجد ۲ قاشق سوپ خوری
بادام ۱/۳ پیمانه
برگ کاهوبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
سالاد مرغ با انار و بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مرغ با انار و بادام
روش ساخت
مرحله 1تکه‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید. در یک تابه‌ مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند، سپس به‌صورت مکعبی خرد کنید.
مرحله 2تابه‌ نچسبی را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادام‌ها را حدود 3-2 دقیقه داخل آن تفت دهید تا طلایی و برشته شود. بادام‌های برشته را داخل ظرفی بریزید تا خنک شوند.
مرحله 3در این مرحله سس سالاد را آماده کنید. سس خردل، پودر خردل، آب‌لیمو، عسل، دانه‌ کنجد و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. بعد آن را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 4برای آماده کردن سالاد در ظرف مناسبی پیازچه، ترخون، سیب، دانه‌های انار، تکه‌های مرغ و بادام‌های برشته‌شده را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس سس آماده را روی آن بریزید و هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود.
مرحله 5برگ‌های کاهو را بشویید و بگذارید خشک شوند، سپس آن‌ها را داخل ظرف‌های موردنظرتان قرار دهید. مقداری سالاد داخل هرکدام از برگ‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین