سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد مدیترانه‌ای

سالاد مدیترانه‌ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کاهو ۲ پیمانه
جعفری ۱/۲ پیمانه
ریحان ۱/۴ پیمانه
جو پرک ۱ پیمانه
لوبیا قرمز ۱.۵ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
هویج ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
گوجه فرنگی خشک شده ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
بادام ۱/۴ پیمانه
زیتون سیاه ۱/۴ پیمانه
شوید ۱/۴ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
سس فرانسوی ۱/۲ قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق سوپ خوری
روغن کنجد ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سالاد مدیترانه‌ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد مدیترانه‌ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا جو را بشویید، سپس آن را بپزید. جوی پخته را داخل یك سبد بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. هویج‌ها را پوست بگیرید، سپس آنها را به‌صورت نوارهای باریك 4 سانتی متری خرد كنید.
مرحله 2حالا جو، ذرت و لوبیای پخته را همراه با تكه‌های هویج، گوجه‌فرنگی خرد شده، زیتون سیاه، پنیر فتا، بادام وگوجه‌فرنگی خشك و خرد شده داخل كاسه بریزید. كاهو، جعفری و ریحان خرد شده را هم اضافه كنید. مواد را خوب با هم مخلوط كنیدو سالاد را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3در این مرحله مواد لازم برای تهیه‌ سس را داخل یك كاسه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سس را هم تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.
مرحله 4وقتی سالاد و سس خنك شدند، آنها را با هم مخلوط كنید تا سس به خورد سالاد برود. برای تزیین، شوید را هم روی سالاد بریزید، سپس آن را سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین