سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد ماهی و سیب‌زمینی

سالاد ماهی و سیب‌زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده ۲ عدد
فیله ماهی ۲ عدد
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری
بادام هندی ۱۰۰ گرم
گشنیز ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ۱/۲ به مقدار لازم
کاهو ۲ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
سس خردل ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سالاد ماهی و سیب‌زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد ماهی و سیب‌زمینی
روش ساخت
مرحله 1فیله‌های ماهی را آغشته به نمك و فلفل كنید. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تكه‌های ماهی را داخل آن سرخ كنید. بعد از سرخ شدن ماهی‌، آنها را از تابه درآورده و در ظرفی قرار دهید تا كمی سرد شوند. بعد آنها را به‌صورت تكه‌های 3 سانتی خرد كنید.
مرحله 2سیب‌زمینی‌ها را بپزید، سپس آنها را با پوست به‌صورت تكه‌های 3-2 سانتی خرد كنید.
مرحله 3حالا سس را آماده كنید. در یك كاسه همه‌ مواد لازم برای سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.
مرحله 4در این زمان سالاد را آماده كنید. در یك ظرف مناسب كاهو و ریحان خرد شده را همراه با گشنیز خرد شده، بادام هندی و زنجبیل رنده شده بریزید و با هم مخلوط كنید. سیب‌زمینی‌های خرد شده و تكه‌های ماهی را هم بریزید و به آرامی هم بزنید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
مرحله 5سسی كه آماده‌ كرده‌اید را روی سالاد بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك و فلفل روی سالاد بریزید. حالا می توانید سالاد را سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین