سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی

سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۴۵۰ گرم
پنیر فتا ۶۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
خردل ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری
پیازچه ۱ قاشق سوپ خوری
زیتون سیاه ۸۰ گرم
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه روی سیب زمینی ها را با 5 سانتی متر آب بپوشانید. به ازای هر لیتر آب 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.
مرحله 2آب را جوش بیاورید سپس شعله را کم کنید تا آهسته غل بزند. 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که به راحتی بتوان چنگال را درون سیب زمینی ها فرو کرد بپزید.
مرحله 3 زمانی که سیب زمینی ها می پزند، یک کاسه ی آب و یخ آماده کنید. سیب زمینی ها را داخل آب و یخ قرار دهید. سپس سیب زمینی ها را به شکل حلقه هایی به قطر 1 سانتی متر برش دهید.
مرحله 4آبی را که سیب زمینی ها در آن پخته بودند به جوش بیاورید و لوبیا سبز را داخل آن بریزید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که سبز روشن و نرم و ترد شوند بپزید. یک کاسه ی آب و یخ دیگر درست کنید و لوبیا سبز ها را داخل آن بریزید.
مرحله 5سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، پیازچه و جعفری را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
مرحله 6سرکه، روغن زیتون، خردل و لیموترش را با هم بزنید تا خامه ای شوند. پنیر فتا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا همه ی آن به سس آغشته شود.
مرحله 710 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. دوباره هم بزنید. در صورت نیاز باز هم نمک و فلفل اضافه کنید و سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین