زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تربچهبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
پیازچه ۳ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
خیار ۲ عدد |
نان ۱ عدد |
سرکه ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوجه فرنگی ها را داخل ابجوش چند دقیقه بجوشانید و بعد داخل آب سرد قرار داده و بعد از آن پوست آنها را جداكرده و نگینی خرد كنید. |
مرحله 2 | پیازچه را هم شسته و ساطوری كنید.تربچه را بشویید و حلقه ای بسیار نازك خرد كنید و داخل آب سر قرار داده و چندباری آب آن را عوض كنید. |
مرحله 3 | اگر نان پیتا در اختیار نداشتید نان لواش را به شكل مثلثی برش داده و در روغن سرخ كنید. |
مرحله 4 | داخل ظرفی روغن زیتون و سركه را به همراه پودر سیر و نمك و فلفل مخلوط كنید و مواد سالاد را روی آن ریخته و رویش نان را قرار داده و كمی جعفری یا نعنا خشك بریزید و سرو كنید. |