سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد دال عدس با سس زیره

سالاد دال عدس با سس زیره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
جو ۱/۳ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ۱/۳ قاشق سوپ خوری
دال عدس ۱/۳ پیمانه
خیار ۲ عدد
لوبیا سبز ۵-۷ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
سس مایونز ۱ قاشق سوپ خوری
ماست‏ ۱/۴ پیمانه
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
سالاد دال عدس با سس زیره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد دال عدس با سس زیره
روش ساخت
مرحله 1جو، برنج و دال عدس را از 2 ساعت قبل خیس کنید، سپس هر کدام از آنها را جداگانه بپزید. لوبیا سبزها را پاک کرده، بشویید، سپس آنها را هم بپزید. لوبیاها را بخار پز هم می توانید بکنید. بعد از آنکه لوبیاها پخته شد، آنها را به صورت تکه های 2 سانتی خرد کنید.
مرحله 2حالا خیارها را بشویید، سپس آنها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. خیارها را می توانید با پوست یا بدون پوست خرد کنید. فلفل سبز را هم بعد از آنکه شستید، خرد کنید.
مرحله 3در یک کاسه مناسب همه مواد سالاد و آب لیموی تازه را با هم مخلوط کنید و ظرف را دریخچال بگذارید تا مواد کاملا خنک شوند.
مرحله 4برای تهیه سس سالاد، در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و در صورت تمایل نمک بیشتری به آن بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 5بعد از آنکه سالاد و سس خنک شدند، سس را روی سالاد بریزید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کرده، سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین