سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد تبوله

سالاد تبوله
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برگ جعفری ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
بلغور ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۱ پیمانه
نعنا خشک ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم
سالاد تبوله
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد تبوله
روش ساخت
مرحله 1برای درست کردن سالاد ابتدا باید بلغور را بپزید. بلغور را با آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت متوسط با دم‌کنی قرار دهید تا آبش جمع شود و بپزد.
مرحله 2وقتی بلغور پخت، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. 1 قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. زمان پخت بلغور بین ۱۰-۱۵دقیقه است.
مرحله 3جعفری، گوجه‌فرنگی و پیاز را خیلی ریز خرد ‌کنید و در ظرفی بریزید. نعنا خشک اضافه کنید. بلغور خنک شده را هم اضافه کنید. روغن زیتون و مقدار تقریبا زیادی آب لیمو به آن اضافه کنید. در آخر با افزودن نمک و فلفل سالاد را مزه‌دار کنید.
مرحله 4سالاد را در یخچال بگذارید تا کاملا مزه‌ها به خورد هم بروند. سالاد خنک و خوش‌طعم را بعد از یکی دو ساعت سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین