سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد تبوله(لبنانی)

سالاد تبوله(لبنانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
فلفلبه مقدار لازم
بلغور گندم ۱ فنجان
آب ۱.۵ فنجان
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۲ فنجان
خیار ۱ فنجان
فلفل دلمه ای ۱ فنجان
جعفری ۱ فنجان
پیاز قرمز ۱/۲ فنجان
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
سالاد تبوله(لبنانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد تبوله(لبنانی)
روش ساخت
مرحله 1بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس آبکش کنید.
مرحله 2 در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 3بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.
مرحله 4این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین