سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد تبوله(لبنانی)

سالاد تبوله(لبنانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
فلفلبه مقدار لازم
بلغور گندم ۱ فنجان
آب ۱.۵ فنجان
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۲ فنجان
خیار ۱ فنجان
فلفل دلمه ای ۱ فنجان
جعفری ۱ فنجان
پیاز قرمز ۱/۲ فنجان
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
سالاد تبوله(لبنانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد تبوله(لبنانی)
روش ساخت
مرحله 1بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس آبکش کنید.
مرحله 2 در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 3بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.
مرحله 4این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین