سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد انار و اسفناج

سالاد انار و اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۷۵۰ گرم
قارچ ۸-۷ عدد
سیب زرد ۲ عدد
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
انار ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۹ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری
نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
سالاد انار و اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد انار و اسفناج
روش ساخت
مرحله 1سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ‌های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ‌ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
مرحله 2 قارچ ها را اسلایس کرده و سیب‌ها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
مرحله 3 اسفناج‌ها را همراه انار دون شده و قارچ و سیب‌ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
مرحله 4 سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین