سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد الویه

سالاد الویه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سینه‌ مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
خیارشور ۳۰۰ گرم
هـویج ۳ عدد
نخود فرنگی ۳۰۰ گرم
سس مایونز ۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱-۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سالاد الویه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد الویه
روش ساخت
مرحله 1 برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.
مرحله 2 ابتدا مرغ را به همراه پیاز، نمک و آب کم بگذارید که بپزد، به طوری که وقتی پخت مقدار آب باقی مانده بسیار کم باشد. این طوری مرغ مزه بهتری دارد. بعد از پختن کاملا ریز و ریش ریش کنید.
مرحله 3نخود فرنگی را هم با مقداری نمک و آب بریزید و آبش را جدا کنید. سیب زمینی و تخم مرغ را به شکل پوره در آورید. بهتر است این کار با رنده یا غذا ساز انجام بگیرد که گلوله های سیب زمینی باقی نماند.
مرحله 4خیار شورها را هم نگینی و ریز خرد کرده و موادی را که آماده کرده اید باهم مخلوط کنید.
مرحله 5طریقه طعم دار کردن و خوشمزه شدن سس سالاد الویه سس مایونز برای مخلوط شدن با مواد خشکی که بالا توضیح دادیم، مقداری غلیظ است. برای رقیق کردن و همچنین خوش طعم تر شدن غذا، چهار قاشق سس را با یک قاشق آبلیمو و دو قاشق آب مرغی که باقی مانده بود مخلوط کنید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. اگر دیدید مقدار سس کم است، به نسبتی که توضیح دادیم دوباره سس را تهیه کنید و اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین