سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد اسفناج

سالاد اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۵۰۰ گرم
کلم برگ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
برگه زردآلو ۱/۲ فنجان
مغر تخمه آفتابگردان ۱ فنجان
نمکبه مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب نارنج ۲ قاشق غذا خوری
ریحان ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
آب انار ۲ قاشق غذا خوری
سالاد اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد اسفناج
روش ساخت
مرحله 1برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد کنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید. کلم قرمز را به صورت خلالی باریک ببرید و یا رنده کنید
مرحله 2سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریک ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
مرحله 3برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سرکه سیب یا آبغوره نیز استفاده کنید ) را با هم مخلوط کنید. کمی نمک بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه کم و یا زیاد کنید. بعد از اینکه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط کرده و سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین