سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد اسفناج و انار

سالاد اسفناج و انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
اسفناج ۲۰۰ گرم
پرتقال ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سینه‌ مرغ ۱ عدد
دانه انار ۱ پیمانه
برگ نعنا ۲ قاشق سوپ خوری
فندق ۱۰۰ گرم
انگور ۱ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
عسل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
سالاد اسفناج و انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد اسفناج و انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سینه  مرغ را از وسط به‌صورت افقی برش بزنید تا تبدیل به دوتکه مرغ شوند. تکه‌های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ را داخل آن سرخ کنید.
مرحله 2حالا مواد سالاد را آماده کنید. پیاز را بعد از شست‌وشو پوست بگیرید و به‌صورت خلالی خرد کنید. پرتقال‌ها را با یک چاقوی تیز پوست بگیرید، طوری که قسمت سفید دور گوشت پرتقال‌ها هم گرفته شود، سپس آن‌ها به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید. اسفناج‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شوند.
مرحله 3برگ‌های اسفناج، تکه‌های پرتقال، پیازهای خلالی خردشده، دانه‌های انار، برگ‌های نعنا و فندق‌ها را بریزید و با هم مخلوط‌کنید. دانه‌های انگور را هم روی مواد قرار دهید. تکه‌های مرغ را به‌صورت دلخواه خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
مرحله 4برای تهیه  سس د ر یک کاسه‌ کوچک روغن‌زیتون، سرکه‌ بالزامیک، رنده‌ پوست پرتقال، عسل و مقداری نمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط‌کنید تا سس آماده شود، سپس آن را تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید تا سرد شو
مرحله 5سس را روی سالاد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا به خورد سالاد برود. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین