سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سالاد سالاد استیک فلفلی

سالاد استیک فلفلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت ۱ کیلوگرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
گشنیز ۱/۴ پیمانه
سس سویا ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
سرکه سیب ۲ قاشق سوپ خوری
روغن کنجد ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
سالاد استیک فلفلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سالاد استیک فلفلی
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه سالاد استیک فلفلی ابتدا در یک کاسه همه مواد برای مرینت کردن را خوب با هم مخلوط کنید. گوشت را به‌صورت تکه‌های 4 سانتی خرد کنید، سپس آن‌ها را همراه با مخلوط مرینت داخل زیپ کیپ بریزید. زیپ کیپ را ببندید و سپس آن را خوب تکان دهید تا تکه‌های گوشت آغشته به مواد شود. کیسه را حدود 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 2بعد از زمان ذکرشده، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس گوشت را همراه با مواد مرینت داخل تابه بریزید و مواد را با هم تفت دهید.
مرحله 3بعد از 5-4 دقیقه فلفل‌های خردشده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. در یک کاسه نشاسته ذرت را در 4/1 پیمانه آب حل کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید و هم بزنید تا به خورد مواد برود. درِ تابه را بگذارید، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا تکه‌های گوشت خوب بپزند.
مرحله 4بعدازاینکه گوشت پخت، مخلوط را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و در صورت تمایل همراه با مقداری سس قرمز سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین