زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۱ استکان |
برنج ۳ لیوان |
زیره سیاه ۱/۲ استکان |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوشت ۵۰۰ گرم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ظرفی پیاز را نیم سرخ كرده و دنده گوسفند را در آن سرخ كنید و پس از اضافه كردن آب اجازه دهید گوشت بپزد. |
مرحله 2 | پس از پخته شدن دنده ها و وقتی آب به اندازه 4 لیوان باقی ماند برنج شسته شده را به آن اضافه كرده و زعفران و نمك را به مواد اضافه كنید و زیره را با آن مخلوط كنید و اجازه دهید دم بكشد.سیب زمینی ها را سرخ كرده وهمراه غذا میل كنید. |