سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک زولبیا قالبی

زولبیا قالبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد ۱/۲ لیوان
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق مربا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ لیوان
پودر خمیر مایه ۱.۵ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
زولبیا قالبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت زولبیا قالبی
روش ساخت
مرحله 1اول کار پودر خیر مایه را داخل آب ولرم بریزید به همراه ۱ قاشق شکر مخلوط کنید بزارید کنار روشو بپوشانیدحدود ده دقیقه
مرحله 2تو این زمان نشاسته منظورم نشاسته های دون دون هست که بافت سفتی داره البته پودریش هم هست ولی از پودریش استفاده نکنید
مرحله 3به همراه دوقاشق ماست مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه
مرحله 4مخلوط پودر خمیر ترش رو که عمل اومده اضافه میکنیم به همراه روغن خوب هم میزنیم ازدور الک کنید تا اصلا گلوله توش نداشته باشید
مرحله 5و به مواد اضافه کنید حالا دو قاشق گلاب رو به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید برای قالب زدن غلظت موادتون خیلی مهمه تو فیلم که فرستاده بودم مشخصه باید مثل ماست هم زده باشه پس دقت کنید شل نباشه که کارتون خراب میشه
مرحله 6نیم ساعت تو جای گرم بمونه روغن رو داخل ظرفتون بریزید و بزارید گرم شه قالب رو هم داخل روغن بزارید گرم بشه بعد از اینکه از داغ شدن قالب مطمئن شدید داخل موادتون بزنید ولی مراقب باشید از لبه های قالب بالا نیاد
مرحله 7حالا قالب رو داخل روغن داغ بزارید مهمترین نکته این شیرینی دقیقا همین مرحله است اینجا مثل نون پنجرهای سریع از قالب جدا نمیشه باید اجازه بدید همراه قالب کاملا طلایی بشه ودستتون رو بچرخونید تا همه جاش یکسان سرخ بشه بعد اینکه طلایی شد قالب رو بالا بیارید چند لحظه صبور باشید تا از حرارت بیفته
مرحله 8با قاشق کناره هاش رو جدا کنید همینطور که دیدید به راحتی جدا میشه بعداز آن تو شربت داغ بزارید ۱ دقیقه کافیه چون آنقدر ترد و نازکه که سریع شربت جذبش میشه شربت حتما باید داغ باشه بر عکس بامیه خوب دوباره نکته های مهمش رو بگم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین