سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج زرشک پلوی مخلوط

زرشک پلوی مخلوط
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ران مرغ ۴ تکه
برنج ۴ پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
کرهبه مقدار لازم
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
نان لواشبه مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زرشک پلوی مخلوط
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت زرشک پلوی مخلوط
روش ساخت
مرحله 1اول مرغهاروخوب میشوریمکمی روغن داخل قابلمه میریزم مرغارو اضافه میکنیم تایکم تفت بخوره بعدکمی فلفل دلمه ای میندازیم وبعدشم پیاز درسته که پوستشو کندم میندازیم داخل قابلمه وبعد آب جوش روتاجایی که رو مرغارو بپوشونه اضافه میکنیم بعد نمک کمی فلفل اضافه میکنیم میزاریم تاخوب بپزه.
مرحله 2بعداز پختن مرغ که آبش نباید خشک بشه پیاز وفلفل دلمه ای هارو از داخل مرغا جدا میکنم و فقط میخواستیم بوی مرغ بره ....
مرحله 3برنج رو میشوریم داخل قابلمه مرغ میریزیم تاجوش بیاد اگه آب مرغ برای پختن برنج کمه کمی هم آب اضافه میکنیم تاجوش بیاد وخشک بشه درهمین حین که زعفرون و کمی هم نمک اضافه میکنیم .
مرحله 4یه قابلمه نچسب برمیداریم وکمی روغن داخلش میریزیم و کمی کنجد یا سیاهدانه وکمی زعفرون میریزم ونان لواش رو داخلش میزاریم
مرحله 5بعدازاینکه آب برنج خشک شد میریزیم داخل قابلمه ای که آماده کرده بودیم وکره رو اضافه میکنیم و کمی هم آب جوش میریزم میزاریم برای دم.
مرحله 6بعدازاینکه دم کشید میتونیم پلوی مرغ ته دیگی رو روی دیس برگردونیم وبعد زرشک وخلال پسته روتفت میدیم میریزیم روش...
مرحله 7الان دیگه آمادست برای میل کردنش....نوش جونتون
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین