زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر ماسکارپونه ۲ بسته |
بیسکویت ۱ بسته |
موز ۱/۲ عدد |
پودر قندبه مقدار لازم |
خامه ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
اسانس وانیل ۳ قطره |
شیر ۱/۲ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
کافی میکس ۲ بسته |
مرحله 1 | ابتدا بیسکوییت پتی بور رو خوب پودر کنید و الک کرده با کره مخلوط کنید و نصف یک موز را له کرده و به بیسکوییت اضافه کنید تا پایه نرم تری داشته باشید.سپس کف ظرفی که پلاستیک کشیدید پهن کنید خوب فشار دهید و در یخچال قرار دهید |
مرحله 2 | پنیر خامه ای و خامه و به میزان لازم برای شیرینی پودر قند را با هم زن بزنید .ژلاتین را در نصف لیوان شیر سرد به روش بن ماری حل کنید و به پنیر و خامه اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید تا مخلوط شوند |
مرحله 3 | مواد را نصف کنید و به نصف مواد اسانس وانیل و به نصف دیگر دوبسته کافی میکس اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 4 | مواد را مانند کیک زبرا روی بیسکوییت بریزید به این صورت که یک ملاقه از مواد وانیلی را وسط بیسکوییت بریزید و یک ملاقه مواد نسکافه ای وسط آن و به ترتیب تا اتمام مواد ادامه دهید .سپس به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و نوش جان |