سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی ریسوتوی قارچ

ریسوتوی قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کره ۳ قاشق سوپ خوری
قارچ ۲ فنجان
عصاره مرغ ۸ فنجان
آویشن ۲ شاخه
برگ بو ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز سفید ۱/۲ فنجان
پنیر خامه ای ۱/۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
برگ مریم گلی ۱۲ عدد
برنج ۱/۳/۴ فنجان
ریسوتوی قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ریسوتوی قارچ
روش ساخت
مرحله 1قارچ ها را با حوله کاغذی خشک پاک کنید و تمیز کنید. آنها را نشویید. ساقه های قارچ را جدا کنید. آنها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. کلاه های قارچ را به شکل برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. اگر بزرگ بودند آنها را به اندازه ی لقمه ای دربیاورید و کنار بگذارید.
مرحله 2عصاره را داخل یک روغن دان 3 لیتری بریزید. ساقه های قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. حرارت دهید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید بدون در 30 دقیقه آرام غل بخورید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین