زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۳ قاشق سوپ خوری |
قارچ ۲ فنجان |
عصاره مرغ ۸ فنجان |
آویشن ۲ شاخه |
برگ بو ۱ عدد |
سس سویا ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز سفید ۱/۲ فنجان |
پنیر خامه ای ۱/۲ فنجان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
برگ مریم گلی ۱۲ عدد |
برنج ۱/۳/۴ فنجان |
مرحله 1 | قارچ ها را با حوله کاغذی خشک پاک کنید و تمیز کنید. آنها را نشویید. ساقه های قارچ را جدا کنید. آنها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. کلاه های قارچ را به شکل برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. اگر بزرگ بودند آنها را به اندازه ی لقمه ای دربیاورید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | عصاره را داخل یک روغن دان 3 لیتری بریزید. ساقه های قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. حرارت دهید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید بدون در 30 دقیقه آرام غل بخورید. |