سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی ریسوتوی قارچ

ریسوتوی قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کره ۳ قاشق سوپ خوری
قارچ ۲ فنجان
عصاره مرغ ۸ فنجان
آویشن ۲ شاخه
برگ بو ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز سفید ۱/۲ فنجان
پنیر خامه ای ۱/۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
برگ مریم گلی ۱۲ عدد
برنج ۱/۳/۴ فنجان
ریسوتوی قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ریسوتوی قارچ
روش ساخت
مرحله 1قارچ ها را با حوله کاغذی خشک پاک کنید و تمیز کنید. آنها را نشویید. ساقه های قارچ را جدا کنید. آنها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. کلاه های قارچ را به شکل برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. اگر بزرگ بودند آنها را به اندازه ی لقمه ای دربیاورید و کنار بگذارید.
مرحله 2عصاره را داخل یک روغن دان 3 لیتری بریزید. ساقه های قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. حرارت دهید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید بدون در 30 دقیقه آرام غل بخورید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین