زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
پودر تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری |
پودر شکر ۱۵۰ گرم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | درون ظرف تمیزی سفیده تخم مرغ و پودر تارتار رو میریزیم و میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد |
مرحله 2 | شکر پودر شده را اضافه میکنیم و باهمرن میزنیم |
مرحله 3 | وانیل را اضافه وآنقدر میزنیم تا سفیده بصورت قله دربیاید و کاملا حالت بگیرد |
مرحله 4 | این آیسینگ رو میتونید سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید |
مرحله 5 | نوک قیف یکبار مصرف رو خیلی ریز قیچی کنید و از آیسینگ داخل قیف بریزید و روی کوکی رو تزیین کنید یا بنویسید |
مرحله 6 | این آیسینگ حالت سفتی داره و اگه بخواین زمینه کوکی رو پر کنید بهتره ایسینگ رو خیلی کم رقیق کنید به این صورت که چند قطره آب به آیسینگ اضافه کنید و هم بزنید.اینطوری رقیقتر میشه فقط دقت کنید که از دوقطره شروع کنید تا به غلظت دلخواه برسید |
مرحله 7 | برای رنگی کردن آیسینگ کافیه رنگ مورد نظرتونو با آیسینگ مخلوط کنید |