سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک روکش خامه پاستیلی

روکش خامه پاستیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
گلوکز مایع ۱ قاشق چای خوری
کره ۱۰ گرم
شکلات ۳ حبه
عسل ۱ قاشق غذا خوری
خامه زده شده ۲ لیوان
روکش خامه پاستیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت روکش خامه پاستیلی
روش ساخت
مرحله 1اول یه قابلمه کوچک رو تا یک سوم پر از آب میکنیم.بعد روی اون یه کاسه کوچک قرار میدیم تا بتونیم به روش بن ماری مواد رو اماده کنیم.
مرحله 2خب پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد میریزم تو کاسه تا یواش یواش ژلاتین داخلش حل بشه
مرحله 3حالا سه حبه شکلات سفید و کره رو هم اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تااونا هم حل بشن
مرحله 4بعد گلوکز مایع و عسل رو اضافه میکنیم و وقتی همشون خوب حل شد از روی حرارت بر میداریم
مرحله 5خب حالا تو یه کاسه دیگه دو لیوان خامه زده شده رو رو میزیم و مواد رو با اون مخلوط میکنیم
مرحله 6حالا باز کاسه رو روی حرارت غیر مستقیم میزاریم و تا وقتی خامه حالت کش مانند پیدا کنه و شل بشه با قاشق هم میزنیم
مرحله 7حالا از روی حرارت برش میداریم و وقتی که ولرم شد کیکمون که از قبل روشو خامه کشی کردیم و داخل فریزر چند ساعت قرار دادیم میریزیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین