زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
گلوکز مایع ۱ قاشق چای خوری |
کره ۱۰ گرم |
شکلات ۳ حبه |
عسل ۱ قاشق غذا خوری |
خامه زده شده ۲ لیوان |
مرحله 1 | اول یه قابلمه کوچک رو تا یک سوم پر از آب میکنیم.بعد روی اون یه کاسه کوچک قرار میدیم تا بتونیم به روش بن ماری مواد رو اماده کنیم. |
مرحله 2 | خب پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد میریزم تو کاسه تا یواش یواش ژلاتین داخلش حل بشه |
مرحله 3 | حالا سه حبه شکلات سفید و کره رو هم اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تااونا هم حل بشن |
مرحله 4 | بعد گلوکز مایع و عسل رو اضافه میکنیم و وقتی همشون خوب حل شد از روی حرارت بر میداریم |
مرحله 5 | خب حالا تو یه کاسه دیگه دو لیوان خامه زده شده رو رو میزیم و مواد رو با اون مخلوط میکنیم |
مرحله 6 | حالا باز کاسه رو روی حرارت غیر مستقیم میزاریم و تا وقتی خامه حالت کش مانند پیدا کنه و شل بشه با قاشق هم میزنیم |
مرحله 7 | حالا از روی حرارت برش میداریم و وقتی که ولرم شد کیکمون که از قبل روشو خامه کشی کردیم و داخل فریزر چند ساعت قرار دادیم میریزیم |