زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
شکلات ۱/۲ لیوان |
خامه ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم |
شکر ۱ لیوان |
گردو ۱/۲ لیوان |
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
موز ۲ عدد |
آب ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا پور ژله را درون یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم وبن ماری میکنیم تا شفاف شود ودرون قالب چرب شده ریخته ودرون یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. |
مرحله 2 | پودر ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم وبعد بن ماری میکنیم تا حل وشفاف شود. |
مرحله 3 | نشاسته ذرت وشکر وشیر را مخلوط میکنیم واز صافی رد میکنیم وروی حرارت ملایم قرار میدهیم وقتی ولرم شد تخم مرغ را با چنگال میزنیم تا از لختگی خارج شود وبه شیر اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم. |
مرحله 4 | وقتی مایه شروع به جوشیدن کرد وغلیظ شد ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد واز روی حرارت برمیداریم. |
مرحله 5 | پنیر خامه ای را با خامه خوب مخلوط میکنیم. وقتی مایه از حرارت افتاد پنیر وخامه را اضافه وخوب هم میزنیم. |
مرحله 6 | در این مرحله گردو خرد شده وچیپس شکلات وموز خرد شده را اضافه وهم میزنیم وروی ژله بسته شده میریزیم. |
مرحله 7 | دسر را حدود پنج ساعت درون یخچال قرار میدهیم وابتدا دیواره هارو جدا میکنیم ودر ظرف سرو برمیگردانیم. |