زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
هویج ۱ عدد |
کرفس (ساقه) ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
سیر ۲-۳ حبه |
قارچ ۲۰۰ گرم |
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری |
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم |
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز، سیبزمینی و هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. ساقه کرفس و قارچ را هم نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سبزیهای خردشده را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه نرم شدند، مخلوط را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی، نعنای خردشده و مقداری نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید. |
مرحله 2 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید تا شبیه یک مربع بزرگ شود. مخلوط را وسط خمیر قرار دهید و آن را به شکل یک استوانه بزرگ درآورید. حالا بهآرامی خمیر را دور مواد بپیچید. تخممرغ را در کاسهای بزنید، سپس با برس روی خمیر بمالید. |
مرحله 3 | رولت را روی سینی فر قرار دهید، سپس سینی را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رولت آماده شود. بعد از زمان ذکرشده رولت را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را برش بزنید و سرو کنید. |