زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
هویج ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
قارچبه مقدار لازم |
زرشک ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پودر سیربه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
مرحله 1 | پیاز رنده می کنیم آبش رو می گیریم و با گوشت و تخم مرغ و آرد نخودچی و فلفل و نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم, و نیم ساعت در یخچال می گذاریم. |
مرحله 2 | سیب زمینی می پزیم و رنده می کنیم. هویج نگینی خرد می کنیم و با کمی نمک می پزیم و آبکش می کنیم. |
مرحله 3 | زرشک می خیسونیم تا سنگریزه ها ته نشین بشن و بعد می شوریم و آبکش می کنیم. |
مرحله 4 | گوشت از یخچال خارج می کنیم و روی پلاستیک فریزری به شکل مستطیل پهن می کنیم . |
مرحله 5 | اگر می خواهیم هیچ روغنی نزنیم در این مرحله کافیه در یه ظرفی سیب زمینی و هویج و زرشک و فلفل دلمه ایی و کمی نمک و فلفل و پودر سیر و تخم گشنیز پودر شده با هم مخلوط کنیم و روی وسط گوشت بزاریم و بشکل مستطیل رول کنیم. |
مرحله 6 | (ولی اگر بخواهیم کمی مواد میانی گوشت رول رو تفت بدهیم باید یه عددپیاز نگینی خرد کنیم وقتی طلایی شد سیب زمینی و زرشک و فلفل دلمه ایی و هویج و ادویه ایی که در بالا گفته شد را اضافه کنیم و کمی تفت می دهیم.) |
مرحله 7 | پلاستیک از گوشت جدا می کنیم و گوشت رول شده رو روی ظرف نچسب در فر یا تستر بمدت نیم ساعت با حرارت۱۸۰ درجه می گذاریم (کمی آخر کار می توانید گریل کنید) |
مرحله 8 | در آخر برای سس غذا اگر بخواهیم کامل رژیمی باشد مقداری سس کچاب یا سس گوجه تند رو روی رولت گوشت آماده می ریزیم ولی برای درست کردن سس گوجه این غذا یه پیاز کوچک با روغن تفت می دهیم وقتی طلایی شد یه قاشق رب گوجه با ادویه می زنیم بعد کمی آب می ریزیم و شعله کم می کنیم تا غلیظ شود. بعد روی رولت گوشت پخته می ریزیم. |