سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت گردو

رولت گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
آرد ۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
گردو ۱/۲ پیمانه
آب ۳ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲۰۰ گرم
شکربه مقدار لازم
رولت گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت گردو
روش ساخت
مرحله 1زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شكر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و كشدار شود.
مرحله 2سفیده‌ها را با مابقی شكر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد.
مرحله 3آرد، بیكینگ‌پودر و پودر كاكائو را مخلوط و سه بار الك می‌كنیم.
مرحله 4زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط كرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌كنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم.
مرحله 5كف سینی فر 40*30 را كاغذ روغنی انداخته و مایه كیك را ریخته و روی مواد را صاف می‌كنیم.
مرحله 6قالب را در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و 30 دقیقه زمان داده تا رولت بپزد.
مرحله 7میز كار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا 30 دقیقه بماند و كیك عرق كند.
مرحله 8كیك را با كاغذ روغنی رول و بعد باز می‌كنیم.
مرحله 9كاغذ را جدا و روی كیك را خامه كشیده و رول می‌نماییم برای روكش از شكلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روكش استفاده می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین