زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۹۰ گرم |
آب ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری |
نمکنوک انگشت |
آرد ۶۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پسته ۱۲۰ گرم |
رنگ خوراکی ۲-۳ قطره |
خامه ۳۵۰ گرم |
مرحله 1 | فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاغذ روغنی 35*40 سانتی متری را حاضر کنید و کف سینی فر بیندازید. |
مرحله 2 | زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. زرده ها را با 3/4 از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شوند. سفیده تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه با هم زن برقی بزنید تا کف کند. 1/4 باقی مانده شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید. |
مرحله 3 | حالا میکس زرده و سفیده را باهم مخلوط کنید. در یک ظرف آرد و نمک را باهم قاطی کنید و سپس آنها را با هم الک کنید. آرد را به آرامی درون مایه تخم مرغ بریزید و با لیسک زیر و رو کنید |
مرحله 4 | پسته و رنگ خوراکی (به دلخواه) را درون مایه بریزید و مخلوط کنید. مایه رولت را در سینی روی کاغذ بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. رولت را تقریبا بین 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. |
مرحله 5 | وقتی رولت پخته شد، کمی صبر کنید تا رولت خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. رولت را با حوله تمیز آشپزی رول کنید و نیم ساعت کنار بگذارید. |
مرحله 6 | رولت را باز کنید و خامه را روی آن بمالید. سپس رولت را بپیچید و به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود. برای سرو رولت آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید. |