سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت هندوانه ای

رولت هندوانه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
خامه‏به مقدار لازم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۳۰ گرم
روغن ۳۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
رولت هندوانه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت هندوانه ای
روش ساخت
مرحله 1فر رو در دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله 2کف سینی رولت رو کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید.
مرحله 3تخم مرغهارو با شکر مخلوط کرده و خوب بهم زده تا کرمی شوند.
مرحله 4آرد رو کم کم اضافه و زیر و رو کنید تا خوب مخلوط شوند و بعد روغن و وانیل رو اضافه وخوب مخلوط کنید.
مرحله 5مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنیدوخوب مخلوط کنید.
مرحله 6سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.
مرحله 7دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )
مرحله 8این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک سبز رنگ داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید .برای راه راه روی پوست هندونه.
مرحله 9سینی کیک رو برای 10-12 دقیقه توی فر بذارین تا بپزه.
مرحله 10بعد از پخت روش پودر قند باشیده و با همون کاغذ رول کنید وبذارید خنک شود.
مرحله 11به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.
مرحله 12اطراف کیک که خشک و سفت شده رو ازش جدا کنید.
مرحله 13خامه فرم گرفته را روی تمام سطح کیک میکشیم واز قسمت قرمز شروع به رول کردن میکنیم .قسمت قرمز داخل میمونه و سبز میاد روی رولت
مرحله 14بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندونه شکلات آبکرده رو داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین