سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت ناپلئونی با بستنی و توت فرنگی

رولت ناپلئونی با بستنی و توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آرد ۲.۵ پیمانه
روغن0
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر شکر ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
بستنیبه مقدار لازم
خمیر هزارلا ۴۰۰ گرم
آب ۱.۵ قاشق سوپ خوری
رولت ناپلئونی با بستنی و توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت ناپلئونی با بستنی و توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1در ظرفی آب یخ، تخم‌مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو یا آب لیمو و نمك را مخلوط كرده، آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یك‌دستی به دست آید. البته میزان آرد تقریبی است و به اندازه‌ای باید باشد كه خمیر به دست نچسبد. حالا روی خمیر را ۳۰ دقیقه بپوشانید و به آن استراحت دهید.
مرحله 2در این مرحله خمیر را وزن کرده، به اندازه 3/1 وزن خمیر روغن صاف به آن اضافه کنید. حالا روغن صاف را رنده كنید و بعد به صورت یك مربع پهن کرده، جمع كنید و در یخچال قرار دهید.
مرحله 3طرز تهیه بستنی با پنیر خامه ای :در ظرفی پودر شكر، آب و وانیل را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا كرم‌مانند شود. حالا پنیر خامه‌ای و خامه را اضافه كنید و با همزن برقی بزنید تا مواد كاملا مخلوط شود. سپس آن را در ظرفی دردار به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید.
مرحله 4خمیر هزارلا را به هر شكل که دوست دارید برش بزنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵دقیقه قرار دهید. به رنگ آن هنگام پخت دقت كنید؛ به محض اینکه رنگ آن طلایی شد از فر خارج كنید و بستنی را با این خمیر سرو کنید.این بستنی را می‌توان همراه میوه‌های فصل یا با بیسكویت و عسل سرو کرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین