زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نان لواش ۴ عدد |
پیازچه ۲ ساقه |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر سفید ۲۰۰ گرم |
مغز گردو ۱ فنجان |
مغز بادامبه مقدار لازم |
ترخون ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگتر از اندازه نانها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید. |
مرحله 2 | لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملا پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایههای رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید. |
مرحله 3 | سعی کنید مواد کاملا روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایهها به هم بچسبد.بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید.برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برشهای دلخواه در بیاورید. |