سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول رولت مرغ پنیری با اسفناج

رولت مرغ پنیری با اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۴ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
برگ اسفناج ۱۰۰ گرم
پنیر فتا ۸۰ گرم
ژامبون گوشت ۴ ورق
سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
رولت مرغ پنیری با اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت مرغ پنیری با اسفناج
روش ساخت
مرحله 1برگ های اسفناج را خرد کرده و در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا اسفناج ها به آرامی خنک شوند
مرحله 2پنیر فتا (سفید) را له کرده و با اسفناج مخلوط نمایید
مرحله 3هر تکه مرغ‌ را با چاقو ار کنار شکاف دهید. با قاشق مخلوط اسفناج و پنیر را در شکاف‌ها قرار دهید و دور هر یک از فیله‌ها یک ورق ژامبون بپیچید
مرحله 4سیب زمینی‌ها را با پوست شسته و سپس در یک ظرف محتوی آب جوش و نمک به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس آبکش کنید
مرحله 5نخودفرنگی‌ها را نیز در یک قابلمه آب جوش جدا به مدت یک دقیقه بپزید سپس آبکش کنید
مرحله 6پوست سیب‌زمینی‌ها را گرفته و همراه نخودفرنگی داخل یک ظرف مناسب ریخته به‌وسیله گوشت‌کوب برقی یا دستی مخلوط را له کنید.
مرحله 7خامه ترش و شیر را اضافه کرده، هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید
مرحله 8در این فاصله روغن را در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط گرم کنید.
مرحله 9رولت‌ها را اضافه کرده، و هر سمت آنها را تفت دهید تا مرغ کامل بپزد و ژامبون طلایی شود
مرحله 10مقداری از پوره سیب زمینی و نخود سبز را در هر بشقاب بریزید. رولت‌ها را برش بزنید و همراه پوره سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین