زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۴ عدد |
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم |
خامه ترش ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۴ پیمانه |
برگ اسفناج ۱۰۰ گرم |
پنیر فتا ۸۰ گرم |
ژامبون گوشت ۴ ورق |
سیب زمینی ۴ عدد |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برگ های اسفناج را خرد کرده و در یک تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا اسفناج ها به آرامی خنک شوند |
مرحله 2 | پنیر فتا (سفید) را له کرده و با اسفناج مخلوط نمایید |
مرحله 3 | هر تکه مرغ را با چاقو ار کنار شکاف دهید. با قاشق مخلوط اسفناج و پنیر را در شکافها قرار دهید و دور هر یک از فیلهها یک ورق ژامبون بپیچید |
مرحله 4 | سیب زمینیها را با پوست شسته و سپس در یک ظرف محتوی آب جوش و نمک به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس آبکش کنید |
مرحله 5 | نخودفرنگیها را نیز در یک قابلمه آب جوش جدا به مدت یک دقیقه بپزید سپس آبکش کنید |
مرحله 6 | پوست سیبزمینیها را گرفته و همراه نخودفرنگی داخل یک ظرف مناسب ریخته بهوسیله گوشتکوب برقی یا دستی مخلوط را له کنید. |
مرحله 7 | خامه ترش و شیر را اضافه کرده، هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید |
مرحله 8 | در این فاصله روغن را در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط گرم کنید. |
مرحله 9 | رولتها را اضافه کرده، و هر سمت آنها را تفت دهید تا مرغ کامل بپزد و ژامبون طلایی شود |
مرحله 10 | مقداری از پوره سیب زمینی و نخود سبز را در هر بشقاب بریزید. رولتها را برش بزنید و همراه پوره سرو کنید |