زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
گوشت قرمز ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
گردو ۲/۳ پیمانه |
رب انار ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱/۲ قاشق غذا خوری |
زرشک ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۲ لیوان |
آبغوره ۱ قاشق غذا خوری |
آلو خورشتی ۶ عدد |
مرحله 1 | پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو خوب میگریم بعد گوشت و مرغ رو بهش اضافه میکنیم.زعفران و نمک و ادویه و زردچوبه رو هم همین طور و حسابی ورزش میدیم. |
مرحله 2 | میزاریم یخچال تا حدود یه ساعتی بمونه تا قشنگ مزه دار بشه |
مرحله 3 | توی یه تابه یه کم روغن میریزیم مواظب باشید که روغنتون کم باشه تا روان نشه و پیاز کوچیک رو خرد کرده و کمی که تفت خورد بهش گردو و زرشک و رب ها رو اضافه میکنیم و باهم تفتشون میدیم. |
مرحله 4 | حالا یه کیسه فریزر رو چرب میکنیم با دست از گوشتمون اندازه یک توپ برمیداریم رو کیسه فریزر پهن میکنیم به اندازه تقریبا ۱ سانت و به شکل مربع یا مستطیل میتونید توی یه سینی این کارو انجام بدید . |
مرحله 5 | بعد از موادمون روش میریزیم و کامل پخش میکنیم و با کمک نایلون رولش میکنیم و گوشه های نایلون رو محکم میکنیم و دوباره میزاریم کمی یخچال بمون تا فرم بگیره.بعد تو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم. |
مرحله 6 | و در آخر برای سس توی آب جوش رب رو حل میکنیم و زعفران و آبغوره و کمی نمک میزنیم و روی رولت هامون میریزیم چند تا آلو خورشتی هم اضافه میکنیم .و میزاریم بپزه تا رولت ها مغز پخت بشن با حرارت کم. |