زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۶ قطعه |
ژامبون ۱۲ ورق |
پنیر پیتزا ۶ ورق |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
برگ بو ۳ عدد |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
آب پیاز ۱ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فیله های مرغ را روی سطح كار قرار داده و روی آن نایلون بكشید و خوب بكوبید تا پهن شود سپس داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز،برگ بو،سیر،آبلیمو و زعفران بریزید و آن را 45دقیقه تا 1ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | سپس ظرف را خارج كرده و سس مایونز را به ان اضافه كرده و خوب مخلوط كرده و 45دقیقه دیگر هم داخل یخچال بگذارید.فلفل دلمه ای ها را نگینی كرده و چند دقیقه با روغن تفت دهید. |
مرحله 3 | بعد از زمان طی شده فیله های مرغ را خارج كرده و روی هركدام 2ورق ژامبون قرار دهید، کمی نمک و فلفل زده و رویش فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا قرار دهید. |
مرحله 4 | حال فیله را كاملا رول كنید و دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید.کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ رول شده را روی آن بچینید ، روی رول های مرغ را با برس مقداری روغن زیتون بزنید. |
مرحله 5 | سینی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ بپزند. |