سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ و قارچ پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سینه‌ مرغ ۲ عدد
قارچ ۱ لیوان
رولت مرغ و قارچ پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت مرغ و قارچ پنیری
روش ساخت
مرحله 1هر سینه مرغ را از طول به 3 قسمت برش بزنید و هر قسمت را کمی بکوبید تا نرم و پهن شود ( 2 سینه کامل میشود 6 سینه نازک ).
مرحله 2داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پیازهای خرد شده و سیرهای رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند
مرحله 3سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تاسرد شود.
مرحله 4روی سطح کار را کمی مرطوب کنید سپس سینه های مرغ را روی سطح کار قرار دهید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید.
مرحله 5مقداری از مخلوط قارچی که سرد شده است روی سینه مرغ قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بپاشید سپس سینه مرغ را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم نمایید ، به همین صورت تمام رول های مرغ را آماده کنید و بپیچید.
مرحله 6داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس رول های مرغ را داخل روغن داغ قرار دهید تا برشته و طلایی شوند ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ( نیازی نیست روغن زیاد بریزید ).
مرحله 7پس از اینکه رول ها سرخ شدند داخا ظرف بریزید و با سس و سالاد دلخواه رولت های مرغ را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین