زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱/۲ لیوان |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۵۰۰ گرم |
کشمش پلویی ۱/۲ لیوان |
سینه مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | سینه های مرغ را بکوبید تا نرم و پهن شوند ( مانند شنیسل مرغ ) ، پس از اینکه سینه های مرغ را کوبیدید روی سطحی پهن کنید و روی آن پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید و کشمش ها را در مرکز سینه های کوبیده شده قرار دهید. |
مرحله 2 | سینه های مرغ را از اطراف جمع کنید تا همانند رولت شوند سپس با خلال های چوبی به هم متصل کنید و روی ان مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید ؛ داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و رولت مرغ را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود |
مرحله 3 | سپس رولت را داخل فویل المینیومی بپیچید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کباب شود. |
مرحله 4 | در مدتی که مرغ کباب میشود میتوانید مایه قارچ را اماه کنید ، برای تهیه مایه قارچ ابتدا پیاز و سیرها را خرد کنید و در کره تفت دهید تا نرم شوند |
مرحله 5 | سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند ، نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس با میکسر مواد را پوره کنید. |
مرحله 6 | برای تهیه خمیر آرد ، نمک و روغن را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس شیر یا آب را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل کاسه ای بگذارید و روی ان را بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید. |
مرحله 7 | پس از استراحت خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت از خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کنید و رولت مرغ کباب شده را در مرکز ان قرار دهید و اطراف رولت مرغ را با مایه قارچ پوشش دهید ؛ زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید سپس روی سطح خمیر مقداری زرده تخم مرغ بمالید. |
مرحله 8 | خمیر دوم را با وردنه پهن کنید و روی رولت را کامل با خمیر پوشش دهید ، لبه های خمیر را با زرده تخم مرغ به هم بچسبانید و روی سطح خمیر را با چنگال چندین سوراخ ایجاد کنید سپس با زرده تخم مرغ تمام سطح خمیر را کامل پوشش دهید. |
مرحله 9 | رولت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 – 60 دقیقه قرار دهید تا روی نان رولت طلایی شود ( دمای فرها متفاوت است و باید نان را زیر نظر داشته باشید ) ، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید رولت خنک شود سپس برش بزنید و بهمراه سس دلخواه سرو کنید. |
مرحله 10 | برش زده رولت |