زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیرحبه |
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۷۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زرشکبه مقدار لازم |
خلال بادامبه مقدار لازم |
گردوبه مقدار لازم |
برگ زردآلوبه مقدار لازم |
پیاز ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | همه ی مواد میانی را باهم مخلوط نموده و کنارمیگذاریم. |
مرحله 2 | برای سس دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد نموده و تفت میدهیم تا طلایی شود سپس دو ق غ رب هم اضافه کرده کمی تفت داده و نمک و زردچوبه و کمی زعفران و مقداری آب اضافه میکنیم |
مرحله 3 | سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و کره را باهم مخلوط و خوب ورز داده و سپس یک نایلون را باز کرده و چرب میکنیم و مواد را روی سطح کار به شکل مستطیل به قطرنیم سانتی متر بازکرده و مواد میانی را روی کل کار بطور مساوی میریزیم و با دست کمی فشرده میکنیم تا مواد میانی به سطح کاربچسبد |
مرحله 4 | درانتها با کمک نایلون گوشت را رول نموده و داخل تابه بزرگی با روغن کم مقداری دو طرف رولت را سرخ نموده و بعد مواد سس را که از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و با درب بسته یک ساعت تا یک ساعت ونیم اجازه میدهیم رولت کاملا بپزد و بعد از اتمام پخت با یک چاقوی تیز بصورت اره ای برش میدهیم . |