زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۴ تکه |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
آب پرتقال ۴ قاشق سوپ خوری |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
زردآلو ۵ عدد |
مرحله 1 | فيلههاي مرغ را پس از شستن به نمك و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته كرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت 10دقيقه بگذاريد بمانند تا مزهدار شوند. |
مرحله 2 | با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، كف يك تابه را چرب كرده و فيلههاي مزهدار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت 10دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيلهها پختند، نوبت به سس آنها ميرسد. |
مرحله 3 | عسل را با آب پرتقال مخلوط كرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در كنار فيلهها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيلهها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود 10دقيقه حرارت دهيد. |
مرحله 4 | بعد از اين مدت باقیمانده سس را روي فيلهها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيلهها برود و آنها را مزهدار و خوشرنگ كند. بعد از چند دقيقه كه سس كمي غليظ شد ميتوانيد حرارت را خاموش كرده و فيلهها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو كنيد. |