زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱.۵ کیلوگرم |
تره فرنگی ۲ ساقه |
سیر ۲ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
قارچ ۱/۲/۳ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱ پیمانه |
رنده پوست لیمو ۱ عدد |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
خمیر هزارلا ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه این رولت ابتدا پوست و استخوان مرغ را جدا کرده، گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز بپزید، سپس خرد کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | کره را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید. تره فرنگی خرد شده را همراه با سیر اضافه کنید و برای 10 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 3 | قارچ های خرد شده را افزوده و مخلوط را به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید. |
مرحله 4 | پنیر، رنده لیمو، جعفری، مرغ و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مقداری تفت دهید. |
مرحله 5 | خمیر هزارلا را به کمک وردنه به صورت مستطیلی با ابعاد 25 در 35 سانت باز کنید. مخلوط تره فرنگی را وسط خمیر بریزید بطوریکه از هر طرف 10 سانتیمتر باز باشد، سپس مانند شکل زیر برش زده و برش ها را از هر طرف روی هم آورید. |
مرحله 6 | روی خمیر رول شده را به کمک قلمو تخم مرغ زده شده بمالید و رول آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 7 | درجه حرارت را از 200 به 180 کاهش دهید و برای 15 دقیقه دیگر زمان پخت دهید تا رولت ها قهوه ای روشن شوند. سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو نمائید. |