زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سس ۱ قاشق غذا خوری |
سس ۲ قاشق غذا خوری |
مرغ ۲ پیمانه |
پنیر پیتزا ۲ پیمانه |
قارچ ۲ پیمانه |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
پیازبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود . |
مرحله 2 | مرغ را نیز به آن بیافزایید و کمی تفت دهید. |
مرحله 3 | سُس تند و سُس گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید |
مرحله 5 | وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند ، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج و آبکشی کنید. |
مرحله 6 | روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود. |
مرحله 7 | فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود. |
مرحله 8 | یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه فرنگی بمالید. |
مرحله 9 | برای هر رولت یک ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید . سپس لازانیاها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود. |
مرحله 10 | رولت ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید. |
مرحله 11 | ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود. |
مرحله 12 | رولت ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید. |