مرحله 1 | برای درست کردن موادی که با آن رولها را پر میکنیم، اسفناج را در قابلمهای مناسب ریخته و کمی آب جوش به آن اضافه میکنیم و روی شعله متوسط میگذاریم تا پخته شود. در ظرف را باز بگذارید تا رنگ سبز آن عوض نشود. |
مرحله 2 | آب اضافی اسفناجها باید کامل گرفته شود تا رولاد را خراب نکند برای احتیاط میتوانید پس از پختن و سرد شدن اسفناج با دست آن را فشار دهید سپس اسفناجها را درشت خرد کنید و در کاسهای بریزید. |
مرحله 3 | ژامبون را درشت خرد کنید.پیاز را ریز خرد کنید.1 قاشق روغن زیتون را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز و ژامبون را برای 5 دقیقه سرخ کنید. |
مرحله 4 | قارچها را نازک و ورقهای خرد کنید.قارچها را به تابه افزوده و برای 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید تا وقتیکه آب آنها تبخیر گردد. گهگاهی مواد را هم بزنید. اسفناج را در انتها با مواد تابه افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 5 | فر را از قبل روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب 25 در 35 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
مرحله 6 | سیر را له کنید.کره را در تابهای بزرگ و روی شعله متوسط حرارت دهید تا شروع به حباب زدن کند. سیر را افزوده برای 20 ثانیه هم بزنید تا عطر آن بلند شود. آرد را افزوده، برای 1 دقیقه هم بزنید تا مخلوط به دست آمده شروع به حباب زدن کند. |
مرحله 7 | تابه را از روی شعله بردارید. به تدریج شیر را اضافه کنید و در همان حال مواد را مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. |
مرحله 8 | برای 5 دقیقه تابه را روی شعله کم قرار دهید تا مخلوط کمی قوام پیدا کند غلیظ شود. توجه کنید که دائم مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس تابه را از روی شعله بردارید. |
مرحله 9 | سفیده تخممرغها را از زرده جدا کنید.یکی یکی زردههای تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. |
مرحله 10 | با همزن برقی سفیدههای تخم مرغ را در کاسهای خشک و تمیز همبزنید تا فرم گرفته و پفکی شود.¼ سفیدههای پفکی را به مخلوط شیر افزوده و با استفاده از یک قاشق فلزی بزرگ آنها را فقط کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. |
مرحله 11 | پنیر چدار را درشت رنده کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید.باقی سفیدهها را افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس جعفری را داخل مخلوط ریخته و هم بزنید. |
مرحله 12 | مخلوط را با قاشق در قالبی که آماده کرده بودید بریزید و سطح آن را صاف کنید. برای 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا پف کند و طلایی شود. |
مرحله 13 | دستمال نازک و تمیزی را روی میز قرار دهید. روی آن پنیر پارمزان بپاشید. مخلوط را روی حوله برگردانید و کاغذ مخصوص آشپزی را از ته آن بکنید. |
مرحله 14 | برای چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود، سپس مواد داخل رولت را روی سطح آن پخش کرده و با کمک دستمال آشپزخانه از قسمت طولی آن را رول کنید. |