سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول رولت قارچ و اسفناج

رولت قارچ و اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
برگ اسفناج ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
ژامبون ۱۰۰ گرم
پنیر چدار ۷۰ گرم
کره ۶۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
پنیر ۲۵ گرم
شیر ۱ پیمانه
جعفری ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
رولت قارچ و اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت قارچ و اسفناج
روش ساخت
مرحله 1برای درست کردن موادی که با آن رول‌ها را پر می‌کنیم، اسفناج را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و کمی آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و روی شعله متوسط می‌گذاریم تا پخته شود. در ظرف را باز بگذارید تا رنگ سبز آن عوض نشود.
مرحله 2آب اضافی اسفناج‌ها باید کامل گرفته شود تا رولاد را خراب نکند برای احتیاط می‌توانید پس از پختن و سرد شدن اسفناج با دست آن را فشار دهید سپس اسفناج‌ها را درشت خرد کنید و در کاسه‌ای بریزید.
مرحله 3ژامبون را درشت خرد کنید.پیاز را ریز خرد کنید.1 قاشق روغن زیتون را در تابه‌ای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز و ژامبون را برای 5 دقیقه سرخ کنید.
مرحله 4قارچ‌ها را نازک و ورقه‌ای خرد کنید.قارچ‌ها را به تابه افزوده و برای 5 تا 6 دقیقه سرخ کنید تا وقتی‌که آب آنها تبخیر گردد. گهگاهی مواد را هم بزنید. اسفناج را در انتها با مواد تابه افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 5فر را از قبل روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب 25 در 35 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 6سیر را له کنید.کره را در تابه‌ای بزرگ و روی شعله متوسط حرارت دهید تا شروع به حباب زدن کند. سیر را افزوده برای 20 ثانیه هم بزنید تا عطر آن بلند شود. آرد را افزوده، برای 1 دقیقه هم بزنید تا مخلوط به دست آمده شروع به حباب زدن کند.
مرحله 7تابه را از روی شعله بردارید. به تدریج شیر را اضافه کنید و در همان حال مواد را مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله 8برای 5 دقیقه تابه را روی شعله کم قرار دهید تا مخلوط کمی قوام پیدا کند غلیظ شود. توجه کنید که دائم مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس تابه را از روی شعله بردارید.
مرحله 9سفیده تخم‌مرغ‌ها را از زرده جدا کنید.یکی یکی زرده‌های تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله 10با همزن برقی سفیده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای خشک و تمیز هم‌بزنید تا فرم گرفته و پفکی شود.¼ سفیده‌های پفکی را به مخلوط شیر افزوده و با استفاده از یک قاشق فلزی بزرگ آنها را فقط کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله 11پنیر چدار را درشت رنده کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید.باقی سفیده‌ها را افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس جعفری را داخل مخلوط ریخته و هم بزنید.
مرحله 12مخلوط را با قاشق در قالبی که آماده کرده بودید بریزید و سطح آن را صاف کنید. برای 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا پف کند و طلایی شود.
مرحله 13دستمال نازک و تمیزی را روی میز قرار دهید. روی آن پنیر پارمزان بپاشید. مخلوط را روی حوله برگردانید و کاغذ مخصوص آشپزی را از ته آن بکنید.
مرحله 14برای چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود، سپس مواد داخل رولت را روی سطح آن پخش کرده و با کمک دستمال آشپزخانه از قسمت طولی آن را رول کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین