سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک رولت شکلاتی(بدون آرد)

رولت شکلاتی(بدون آرد)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
پودر قندبه مقدار لازم
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۲۵۰ گرم
سس شکلات ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
رولت شکلاتی(بدون آرد)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت شکلاتی(بدون آرد)
روش ساخت
مرحله 1زرده‌هاي تخم‌مرغ را در ظرفي بريزيد و خوب هم بزنيد. و شكر به آن اضافه كنيد تا مايه‌اي كرم رنگ حاصل شود. حالا پودر كاكائو را به آن اضافه كنيد.
مرحله 2در ظرف ديگري سفيده‌هاي تخم‌مرغ را بريزيد و با همزن برقي به اندازه‌اي بزنيد كه پف كند و با برگرداندن ظرف نريزد.
مرحله 3سفيده زده شده را در سه مرحله به آرامي به مخلوط كاكائويي بالا اضافه كنيد و آرام هم بزنيد.
مرحله 4روي سيني فر را با كاغذ شيريني‌پزي بپوشانيد. مايه كيك را روي سيني بريزيد و پهن کنید. سینی را به مدت 20 تا 22 دقيقه در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد، قرار دهيد تا اين لايه نازک كيك بپزد. مراقب باشيد كيك زياد نپزد، چرا كه در اين صورت راحت لوله نمي‌شود.
مرحله 5بعد از پخت كيك سینی را بيرون آورده، کمی صبر کنید تا خنک شود. بعد از 6 تا 8 دقيقه با کمک کاغذ روغنی زیرش شروع كنيد به رول كردن آن.
مرحله 6روش تهيه مواد داخل رولت:کاسه‌اي آماده كنيد و شكلات را با 50 ميلي‌ليتر از خامه پرچرب در آن بريزيد. این کاسه را ‌داخل كاسه‌اي فلزي قرار دهيد و آن‌ها را روی شعله اجاق گاز قرار دهيد. مابقي خامه را با پودر قند مخلوط كنيد تا خامه فرم بگيرد. اين كار را با همزن انجام دهيد.
مرحله 7وقتي خامه آماده شد، آن را كناري بگذاريد. حالا اول كيك رول شده را باز كنيد. بعد مخلوط شكلاتي را با فاصله دو سانتيمتري از لبه كيك روی آن بریزید و با کاردک شکلات را روی سطح کیک پخش کنید. مدتی صبر كنيد تا كمي خودش را بگيرد.
مرحله 8حالا خامه فرم گرفته را روي شکلات بريزيد و آن را روی تمام سطح شكلات پهن كنيد. سپس دوباره كيك را رول كنيد. روي كيك را پودر قند و پودر شكلات بريزيد. سپس روي آنها با سس شكلات نقش ايجاد كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین