سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت شکلات رنگی

رولت شکلات رنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۲۰۰ گرم
شکلات ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
مغز گردو ۱۱۰ گرم
مغز پسته ۱۱۰ گرم
مرنگ ۲ عدد
مربای گیلاس ۳ قاشق غذا خوری
سس کارامل ۱ قاشق غذا خوری
رولت شکلات رنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت شکلات رنگی
روش ساخت
مرحله 1مغز گردو، پسته‎ و بیسکویت‎ها را درشت خرد کنید و در کاسه بزرگی با مربا و مرنگ مخلوط کنید. از مربا فقط دانه های گیلاس‎ و یا آلبالو را جدا کنید و شهد آن را کنار بگذارید.
مرحله 2شکلات، کره و کارامل را به روش بن ماری آب کنید
مرحله 3محتویات دو ظرف را با هم مخلوط کنید و آن‎ها را در یک قالب که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‎اید بریزید. (کاغذ روغنی‎ها باید از دیواره قالب بیرون بزنند تا سطح روی کیک را نیز بپوشانند).
مرحله 4سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا رولت شکلاتی خود را بگیرد. توجه داشته باشید که قالب شکلات را با سلفون یا کیسه فریزر کاملا بپوشانید, چون شکلات خیلی زود بوی یخچال و مواد غذایی داخل یخچال را به خود جذب می کند و دیگر قابل خوردن نیست.
مرحله 5در نهایت دسر شکلاتی خوشمزه را از قالب بیرون آورید، کاغذها را جدا کنید و آن را برش بزنید
مرحله 6این دسر را در ظرف دربسته می‎توانید تا چند روز در یخچال نگه داشت؛ به این شکل طعم خوب آن نیز حفظ خواهد شد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین