سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده رولت سینه بوقلمون و سبزیجات

رولت سینه بوقلمون و سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
کدو حلواییبه مقدار لازم
کالباس ۱۰ ورق
زرشک ۱/۴ لیوان
لوبیا سبز ۲۰ عدد
هویج ۲ عدد
ترخون ۱/۴ لیوان
جعفری ۱ لیوان
گشنیز ۱ لیوان
سیر ۵ حبه
نعنا خشک ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
سینه بوقلمون ۱ عدد
رولت سینه بوقلمون و سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت سینه بوقلمون و سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 2داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).
مرحله 3سینه بوقلمون را 1 شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).
مرحله 4پس از اینکه سینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید
مرحله 5و بعد روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.
مرحله 6هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.
مرحله 7سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.
مرحله 8داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و … بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید
مرحله 9سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
مرحله 10پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله 1 لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).
مرحله 11پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، 15 دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود
مرحله 12سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین