زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی قزل آلا ۱ عدد |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
ادویه ۱ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
سبزی کوکو ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱/۳ پیمانه |
مرحله 1 | ماهی قزل آلا را به همراه آبلیمو و ادویه و نمک با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید تا مغز پخت شود. |
مرحله 2 | سپس استخوانهای آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش کنید. |
مرحله 3 | در ظرفی جداگانه، سبزی کوکو را با تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد ترکیب کرده و داخل تابهای بزرگ سرخ کنید. |
مرحله 4 | پس از آنکه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نمایید. |
مرحله 5 | حال، ماهیهای ریش شده را در وسط کوکو قرار دهید و سبزی را رول کنید و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید. |