زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۱ بسته |
آرد سفید ۱ لیوان |
کره ۲۰۰ گرم |
پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | هسته خرما و پوست آن را بگیرید |
مرحله 2 | یک لیوان آرد سفید را روی حرارت تفت دهید تا رنگ نسکافه ای پیدا کند(حواستون باشه نسوزه) |
مرحله 3 | کره رو بهش اضافه کنید و باز هم بزنید تا جایی ک خامی آرد گرفته بشه |
مرحله 4 | کمی هل آسیاب شده هم درصورت تمایل اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. |
مرحله 5 | بعد از خاموش کردن حرارت مواد تفت داده شده و خرماهارو باهم خوب مخلوط و له کنید تا یک دست بشه و پودردارچین وکاکائو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید. |
مرحله 6 | کف یه سینی پلاستیک قراربدین و موادرو پهن کنید وسط گردو خردشده ریخته رول کنید بزارید یخچال تا ببنده اگه عجله دارید۱۰ دقیقه بزارید فریزر و براحتی برش بدید .. |