سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت دو رنگ

رولت دو رنگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
رولت دو رنگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت دو رنگ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سینی فر (40*30) رو کمی با فرچه چرب کرده و کاغذ روغنی کف سینی انداخته وکنار میذاریم .
مرحله 2آرد و پکینگ پودر رو باهم الک کرده ویک ق غ از آرد رو کنار میذاریم . زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا کرده و سفیده ی تخم مرغ رو با همزنی که کاملا تمیز و خشک باشه میزنیم تا فرم بگیره واگه ظرف رو وارونه کنیم نریزه و در یخچال میذاریم .
مرحله 3زرده ی تخم مرغ رو با شکر و وانیل و آب جوش حدود 3دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه .
مرحله 4بعد زرده و سفیده رو باهم به صورت دورانی با لیست یا دور کند همزن هم میزنیم و کم کم آرد و بکینگ پودر رو که از قبل دو بار الک کرده ایم اضافه کرده و هم میزنیم .
مرحله 5حالا خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده به یک قسمت پودر کاکائو رو اضافه کرده و هم میزنیم و به قسمت بعدی یک قاشق آرد رو که قبلا جدا کرده بودیم اضافه میکنیم .
مرحله 6و هر خمیر رو در یک قیف یکبار مصرف ریخته و سر قیف رو یک سانت قیچی کرده و بطور مورب و یک در میان خمیر رولت رو در سینی پایپ میکنیم .
مرحله 7سپس در فر گرم 200 درجه که ربع ساعت قبل از شروع کار روشن کرده ایم به مدت 10 دقیقه میپزیم .
مرحله 8وقتی رولت رو از فر خارج کردیم تا دو دقیقه روی اون رو با سینی میپوشانیم تا از گرما بیوفته و خشک نشه .
مرحله 9و بعد با کمک کاغذ روغنی نون رو رول کرده وبا پارچه ی تمیزی رولت رو پوشانده و کنار میذاریم تا کاملا خنک بشه .بعد رولت رو باز کرده و خامه ی فرم گرفته میزنیم و دوباره در حالیکه کاغذ روغنی رو جدا میکنیم نان را رول کرده و برای چند ساعت در یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه ،سپس به دلخواه تزئین کرده و برش میزنیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین