زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۳۰۰ گرم |
بیسکویت ۱۵۰ گرم |
کره ۷۰ گرم |
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
پودر زنجبیلبه مقدار لازم |
مغز گردو ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | کف تابه رو با 20 گرم کره چرب کرده و خرما رو هم کمی حرارت میدیم تا نرم بشن و بعد با دست ورز میدیم تا یکدست بشن |
مرحله 2 | باقیمانده کره رو آب کرده و روی حرارت با پودر بسکویییت مخلوط کرده و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم نیازی به تغییر رنگ نیست |
مرحله 3 | حالا میذاریم هر دو از داغی بیفتن تا بتونیم به راحتی با دست باهاشون کار کنیم. کف یه سینی یا نابلون فریزری یا فویل انداخته و خرما ها رو روی اون کاملا پهن میکنیم به حالت مستطیلی |
مرحله 4 | بعد روی اون بسکوییت ریخته وسطحش رو با دست صاف میکنیم بعدم گردو و دارچین و زنجبیل و درصورت تمایل کمی پودر نارگیل میریزیم و به کمک پلاستیک یا فویل به آرامی رول میکنیم |
مرحله 5 | رولت رو برای یکی دو ساعت در یخچال قرار میدیم و بعد با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کرده و در اندازه های مساوی برش میزنیم نوش جان |